Werk in uitvoering

In ons lab aan de Padualaan mogen we helaas geen externen ontvangen, maar we zijn verder volledig in bedrijf. Alle productiefaciliteiten zijn operationeel en ook de begeleiding in de vorm van creatieve workshops en design sprints vindt gewoon plaats.

Wil je hierover meer informatie of wil je een afspraak maken mail dan naar info@protospace.nl 

Design Sprints

Onze design sprints vinden nu via videocalls plaats. We zijn vertrouwd met alle programma’s en aanbieders. Maar het vraagt om een iets andere aanpak: in plaats van 1 sessie van een dagdeel is een design sprint opgehakt in 3 kortere sessies binnen 5 werkdagen. Het resultaat is er dus nog steeds heel snel en van hoge kwaliteit: van idee naar duidelijke doelstellingen en randvoorwaarden.

Prototyping

Onze experts op het gebied van embedded software, electronica, robotica, mechatronica en digital manufacturing beschikken over alle materialen en hard- en software om op afstand te kunnen werken aan prototypes, interfaces en systemen. Zo nodig kijkt de klant live mee via videocamera’s, zodat een iteratief proces geborgd wordt.

Training en onderwijs

We helpen onderwijsinstellingen en kenniscentra om innovatie in hun leerprogramma’s en projecten te verankeren. De workshops, trainingen en cursussen die we daartoe hebben ontwikkeld worden aangepast en vervolgens voor het overgrote deel via videocalls en e-learning worden uitgevoerd.

Openingstijden

Ma - Vrij

09:00 - 17:00

Open inloop

Dinsdag

13:30 - 16:30

Donderdag

09:30 - 16:30

CONTACT 

Adres

Padualaan 99

3584 CH

Utrecht

030 - 223 08 75

info@protospace.nl

Route naar ProtoSpace

ProtoSpace mede mogelijk gemaakt door

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Web-logo ProtoSpace.png