Digital Manufacturing

Futura Light is een geliefd lettertype geïnspireerd door elementen van het Bauhaus design. Ideaal voor koppen, banners, logo's en meer.

Projecten met deze expertise

Avicenne Healt Hack

Tijdens het Avicenna:Health Hack weekend 15-16 februari komen er deelnemers met verschillende achtergronden en uit verschillende landen, innoveren voor de gezondheids sector. ProtoSpace stelt haar expertise beschikbaar om zo tot tastbare prototypes te komen.

Hogeschool Utrecht

Samen met ProtoSpace hebben een groep studenten een laatste concept verder uitgewerkt voor de Innovatie Challenge Mobiliteit. Nederland wordt steeds drukker, meer mensen willen of moeten zich verplaatsen, wat heeft dat tot gevolg. Moet de overheid straks bepalen hoe en wanneer je reist?                                           

De week van het nachtkastje

ProtoSpace helpt de deelnemers bij het realiseren van hun ideeën door met een helpende hand het lab open te stellen en actief mee te denken naar oplossingen.

De week van het nachtkastje

De week van het nachtkastje is voorbij, er is gebrainstormd over dat ene idee en geleerd hoe je dit kunt maken met de machines van ProtoSpace. Hier kijken we nog even terug en genieten van de toffe projecten die er gemaakt zijn en waarbij het lab en de mensen van ProtoSpace ervoor heeft gezorgd dat ze er zijn gekomen in zo'n korte tijd!

Printed by Parkinson

Voor stichting Parkinson hebben we objecten in brons 3D-geprint.De objecten zijn ontworpen op basis van de hersengolven en visualiseerden zo de impact die Parkinson op hun leven heeft.                                    

Utrecht Summerschool

Voor de Utrecht Summerschool bio-fabrication geeft ProtoSpace elk jaar een dag hands on workshop over 3D-printing. Alle aspecten van co-design tot het tweaken van machines komt aan de orde.

Scompany

In een 3 uur durende Co-Design sessie
prototypen de studenten van Scompany
verschillende opties om uiteindelijk tot een eerste 1 op 1 prototype te komen.

Holo Lens

Voor de BIM bouw beurs, een mega HardHat met Hololens gemaakt. De bezoekers konden een spel spelen met een echte hololens. De stroboscoop gaf aan wie er gewonnen had. 

Openingstijden

Ma - Vrij

09:00 - 17:00

Open inloop

Dinsdag

13:30 - 16:30

Donderdag

09:30 - 16:30

CONTACT 

Adres

Padualaan 99

3584 CH

Utrecht

030 - 223 08 75

info@protospace.nl

Route naar ProtoSpace

ProtoSpace mede mogelijk gemaakt door

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Web-logo ProtoSpace.png